Üritused
Kutsume sind “25 Best Chefs Estonia” raamatu avaüritusele, Michelini soovitusega pärjatud Horisont Restorani, kus serveeritakse ja valmistatakse 7-käiguline õhtusöök 7 Eesti parima Peakoka poolt.
Sul on ainulaadne võimalus nautida erinevate Peakokkade loomingut ühel ainsal õhtul, kus kohtuvad maailmatasemel innovatsioon ja kohalik tooraine. Enne õhtusöögi algust tähistame raamatu “25 parimat peakokka Eestis” avaldamist.
Menüü:
Kõrvitsasupp laagerdunud juustuga – Taigo Lepik
Suitsuangerjas ja foie gras – Dmitry Haljukov
Krabiraviool – Silver Saa
Haug ja karusmari – Martin Meikas
Lammas ja pistaatsia – Marko Sõmer
Halvaa ja marjad – Pavel Gurjanov
Piimašokolaad ja Lapsang – Kertu Lukas
Kõrvitsasupp laagerdunud juustuga – Taigo Lepik
Suitsuangerjas ja foie gras – Dmitry Haljukov
Krabiraviool – Silver Saa
Haug ja karusmari – Martin Meikas
Lammas ja pistaatsia – Marko Sõmer
Halvaa ja marjad – Pavel Gurjanov
Piimašokolaad ja Lapsang – Kertu Lukas
17:00 uksed, raamatuesitlus ja tervitusjook
18:00 7-käiguline ühtusöök
Hind: 149 eur / külaline
Broneerimine:
+372 624 3000
+372 624 3000
Naudi piiramatut Cavat igal kolmapäeval ja pühapäeval Horisont Baaris, kus elegants kohtub linnasiluetiga.
Iga kolmapäev ja pühapäev, alates 17:00 – 19:00
Iga kolmapäev ja pühapäev, alates 17:00 – 19:00
Piiramatu Cava,
tervituseks maasikad & valge šokolaad,
sissepääs 25€ / külaline.
Broneeri laud:
+370 624 3001 salakoodiga “mullid”
Kohtume Horisont Baaris peenete mullide ja imeliste vaadete keskel!